ITU-hankkeen takana häärii tehokas ja innokas moniammatillinen

ITU-tiimi

 
Janne Keskinarkaus | projektinjohtaja  040 630 1109  janne.keskinarkaus@lshp.fi  Tavoitteenani on rakentaa laadukas ja toimiva sairaala aikataulussa ja budjetissa. (Kuulostaapa helpolta ja yksinkertaiselta kun sen noin kiteyttää!) Tehtävänä on pitää hankkeen lukuisat narut käsissä ja hankkeen projektitiimi iskukykyisenä. ”Oikea osaaminen oikeassa paikassa oikeaan aikaan” vie melko pitkälle. Työssä auttaa parinkymmenen vuoden kokemus eri tehtävistä sairaaloiden ja teollisuuden suunnittelussa Suomessa ja Kiinassa. Paluumuuttajana vapaa-aikaa kulutan usein luonnossa retkeily-, kalastus- ja metsästysharrastuksen parissa. Rentoudun mielelläni myös black metallia kuunnellen ja musiikkia rakastavana viikonloppuhevarina minuun voi törmätä myös konserteissa ja festareilla.

Janne Keskinarkaus | projektinjohtaja

040 630 1109
janne.keskinarkaus@lshp.fi

Tavoitteenani on rakentaa laadukas ja toimiva sairaala aikataulussa ja budjetissa. (Kuulostaapa helpolta ja yksinkertaiselta kun sen noin kiteyttää!) Tehtävänä on pitää hankkeen lukuisat narut käsissä ja hankkeen projektitiimi iskukykyisenä. ”Oikea osaaminen oikeassa paikassa oikeaan aikaan” vie melko pitkälle. Työssä auttaa parinkymmenen vuoden kokemus eri tehtävistä sairaaloiden ja teollisuuden suunnittelussa Suomessa ja Kiinassa. Paluumuuttajana vapaa-aikaa kulutan usein luonnossa retkeily-, kalastus- ja metsästysharrastuksen parissa. Rentoudun mielelläni myös black metallia kuunnellen ja musiikkia rakastavana viikonloppuhevarina minuun voi törmätä myös konserteissa ja festareilla.

Jaana Eubanks | suunnittelukoordinaattori  040 726 4225  jaana.eubanks@lshp.fi  Entisenä yksilölajin huippu-urheilijana olen oppinut, että oma kehitys tapahtuu tehokkaimmin tavoitteellisen yhteistyön sekä hyvän tekemisen meiningin kautta. Työssäni tämä näkyy innostuksena luoda ja kehittää positiivista ja avointa ”me-henkistä” kulttuuria, joka mahdollistaa lennokkaat ideat, paremmat suunnitelmat sekä laadukkaan lopputuloksen - upean uuden inhimillisen sairaalan Lapin ihmisille! Vapaa-aikani vietän monesti hiki hatussa, joko skinnaillessa vuorilla, polkujuoksemassa koirani kanssa tai rassaamassa tien poskessa vanhaa vuoden -48 pannupäätä.

Jaana Eubanks | suunnittelukoordinaattori

040 726 4225
jaana.eubanks@lshp.fi

Entisenä yksilölajin huippu-urheilijana olen oppinut, että oma kehitys tapahtuu tehokkaimmin tavoitteellisen yhteistyön sekä hyvän tekemisen meiningin kautta. Työssäni tämä näkyy innostuksena luoda ja kehittää positiivista ja avointa ”me-henkistä” kulttuuria, joka mahdollistaa lennokkaat ideat, paremmat suunnitelmat sekä laadukkaan lopputuloksen - upean uuden inhimillisen sairaalan Lapin ihmisille! Vapaa-aikani vietän monesti hiki hatussa, joko skinnaillessa vuorilla, polkujuoksemassa koirani kanssa tai rassaamassa tien poskessa vanhaa vuoden -48 pannupäätä.

Sanna-Kaisa Kaikkonen | hankintakoordinaattori  040 869 1894  sanna-kaisa.kaikkonen@lshp.fi  Olen Lappiin suurimman rakkauteni eli talven perässä muuttanut savolainen, joka viihtyy vapaa-aikana luonnossa tai painonnostosalilla. Pilkunviilaajana tehtäviini kuuluu huolehtia laajennushankkeen hankinnoista ja sopimusasioista. Innostun juridisista kiemuroista, etenkin julkisten hankintojen ihmeellisestä maailmasta. Haluan innostaa käyttäjät näkemään hankinnat uhan sijasta mahdollisuutena saada sairaalaan laadukkaita ja toimivia ratkaisuja.

Sanna-Kaisa Kaikkonen | hankintakoordinaattori

040 869 1894
sanna-kaisa.kaikkonen@lshp.fi

Olen Lappiin suurimman rakkauteni eli talven perässä muuttanut savolainen, joka viihtyy vapaa-aikana luonnossa tai painonnostosalilla. Pilkunviilaajana tehtäviini kuuluu huolehtia laajennushankkeen hankinnoista ja sopimusasioista. Innostun juridisista kiemuroista, etenkin julkisten hankintojen ihmeellisestä maailmasta.

Haluan innostaa käyttäjät näkemään hankinnat uhan sijasta mahdollisuutena saada sairaalaan laadukkaita ja toimivia ratkaisuja.

Riku Huhtinen | logistiikka-asiantuntija  040 869 1670  riku.huhtinen@lshp.fi  Sairaalan laajennushankkeessa pääsen toteuttamaan pariakin mielenkiintoni kohdetta; ammatillisessa mielessä on tullut hankittua kokemusta logistiikan kehittämisestä usealtakin eri alalta ja toimintaympäristössä - aina kannon tyvestä pilviin asti. Opittujen menetelmien ja ratkaisujen soveltaminen sairaalalogistiikkaan on haastavaa, mutta samalla myös hyvin innostavaa. Pienemmässä mittakaavassa rakentamista on tullut harrastettua jo vuosia vapaa-ajan asunnollani. Vapaa-aika kuuluukin pääosin metsän siimeksessä, rakentamisen lisäksi muun muassa kalastellen ja metsätöiden parissa.

Riku Huhtinen | logistiikka-asiantuntija

040 869 1670
riku.huhtinen@lshp.fi

Sairaalan laajennushankkeessa pääsen toteuttamaan pariakin mielenkiintoni kohdetta; ammatillisessa mielessä on tullut hankittua kokemusta logistiikan kehittämisestä usealtakin eri alalta ja toimintaympäristössä - aina kannon tyvestä pilviin asti. Opittujen menetelmien ja ratkaisujen soveltaminen sairaalalogistiikkaan on haastavaa, mutta samalla myös hyvin innostavaa. Pienemmässä mittakaavassa rakentamista on tullut harrastettua jo vuosia vapaa-ajan asunnollani. Vapaa-aika kuuluukin pääosin metsän siimeksessä, rakentamisen lisäksi muun muassa kalastellen ja metsätöiden parissa.

Jenny Siivola | palvelumuotoilija  040 823 3551  jenny.siivola@lshp.fi  Vapaa-aikanani tanssin paljon ja koitan miellyttää kissaeläimiä, mikä työssäni näkyy joustavuutena, nopeana reagointina ja luovien ratkaisujen esiin kaivamisena. Haluan, että tulevaisuudessa sairaalasta ei tule ensimmäisenä mieleen tila, jossa on puhtaan valkoiset seinät vaan paikka, jonne voi mennä turvallisin ja luottavaisin mielin. Roolini onkin ottaa asiakas- ja henkilökunta vahvasti mukaan suunnitteluun ja innostua yhdessä heidän kanssaan ideoimaan ratkaisuja, joista osa toteutuu vuonna 2023 ja osa ehkä vuonna 2123 julkaistavassa scifi-elokuvassa.

Jenny Siivola | palvelumuotoilija

040 823 3551
jenny.siivola@lshp.fi

Vapaa-aikanani tanssin paljon ja koitan miellyttää kissaeläimiä, mikä työssäni näkyy joustavuutena, nopeana reagointina ja luovien ratkaisujen esiin kaivamisena. Haluan, että tulevaisuudessa sairaalasta ei tule ensimmäisenä mieleen tila, jossa on puhtaan valkoiset seinät vaan paikka, jonne voi mennä turvallisin ja luottavaisin mielin. Roolini onkin ottaa asiakas- ja henkilökunta vahvasti mukaan suunnitteluun ja innostua yhdessä heidän kanssaan ideoimaan ratkaisuja, joista osa toteutuu vuonna 2023 ja osa ehkä vuonna 2123 julkaistavassa scifi-elokuvassa.

Saara Aitomaa | projektikontrolleri  040 630 1234  saara.aitomaa@lshp.fi  Kun pitkät numeropötköt muuttuvat muutamalla klikkauksella kauniiksi käppyröiksi, työhuoneestani saattaa kuulua riemunkiljahduksia. Kerrankin saan hyödyntää tätä johonkin inhimilliseen! Roolini laajennushankkeessa on siis huolehtia, että toteutuneet kustannukset eivät tule johdolle yllätyksenä eivätkä rahat lopu kirstusta kesken hankkeen. Olen tarkan markan vartijan maineessa myös työn ulkopuolella, mutta jaksan muistuttaa vanhasta viisaudesta, että köyhän ei ole varaa ostaa halpaa. Eurojakin mieluisampia numeroita minulle ovat päivämäärät: minä olen se, jolta lähipiirini tarkistaa toinen toistensa syntymäpäivät.

Saara Aitomaa | projektikontrolleri

040 630 1234
saara.aitomaa@lshp.fi

Kun pitkät numeropötköt muuttuvat muutamalla klikkauksella kauniiksi käppyröiksi, työhuoneestani saattaa kuulua riemunkiljahduksia. Kerrankin saan hyödyntää tätä johonkin inhimilliseen! Roolini laajennushankkeessa on siis huolehtia, että toteutuneet kustannukset eivät tule johdolle yllätyksenä eivätkä rahat lopu kirstusta kesken hankkeen. Olen tarkan markan vartijan maineessa myös työn ulkopuolella, mutta jaksan muistuttaa vanhasta viisaudesta, että köyhän ei ole varaa ostaa halpaa. Eurojakin mieluisampia numeroita minulle ovat päivämäärät: minä olen se, jolta lähipiirini tarkistaa toinen toistensa syntymäpäivät.

Tuomo Nevala | rakennuttajakonsultti, Prodeco Oy Lappi  040 574 6478  tuomo.nevala@ains.fi  Toimin hankkeessa tilaajan asiantuntijana ja vastuualueenani on rakennuttaminen ja suunnittelun ohjaus. Tavoitteena on, että Lapin keskussairaalan laajennushanke tulee täyttämään tilaajan määrittelemät päämäärät ja tavoitteet, ja että hankkeessa päästään toteutusvaiheeseen loppusyksystä 2019. Vapaa-aikani kuluu monipuolisen liikunnan ja kalastuksen merkeissä.

Tuomo Nevala | rakennuttajakonsultti, Prodeco Oy Lappi

040 574 6478
tuomo.nevala@ains.fi

Toimin hankkeessa tilaajan asiantuntijana ja vastuualueenani on rakennuttaminen ja suunnittelun ohjaus. Tavoitteena on, että Lapin keskussairaalan laajennushanke tulee täyttämään tilaajan määrittelemät päämäärät ja tavoitteet, ja että hankkeessa päästään toteutusvaiheeseen loppusyksystä 2019.

Vapaa-aikani kuluu monipuolisen liikunnan ja kalastuksen merkeissä.

Virpi Pyhtilä | projektipäällikkö, projekti-insinööri, Prodeco Oy Lappi  050 4114 409  virpi.pyhtila@ains.fi  Hallitusti hanketta ohjaten, yhteistä päämäärää kohti kulkien, avainsanoina kokonaisuuden hahmottaminen ja kuunteleminen. Päivän päätyttyä kaikkensa antaneena syttyy saunani uuniin tulet ja viimeistään työ jää taka-alalle tanssin parissa.

Virpi Pyhtilä | projektipäällikkö, projekti-insinööri, Prodeco Oy Lappi

050 4114 409
virpi.pyhtila@ains.fi

Hallitusti hanketta ohjaten, yhteistä päämäärää kohti kulkien, avainsanoina kokonaisuuden hahmottaminen ja kuunteleminen.

Päivän päätyttyä kaikkensa antaneena syttyy saunani uuniin tulet ja viimeistään työ jää taka-alalle tanssin parissa.

Katja Hämeenoja | projektinjohtaja, somatiikka  katja.hameenoja@lshp.fi  Olen rakennusalan oppisopimuskoulutukseen päätynyt gynekologi, jonka tehtävänä laajennusprojektissa on saada prosessit rasvattua niin että XL-kokoinen toiminta mahtuu M-kokoisiin uusiin tiloihin. GOT-fanina esikuvani on Daenerys Targaryen, tuttavallisemmin Khaleesi, joten piiskaa ja tulta ei tule puuttumaan, vaikka pyrinkin kuuntelemaan kaikkia osapuolia tarkkaan. Tavoitteenani on saattaa tehtävä loppuun, eikä joutua lähipiirin murhaamaksi ennen uusien tilojen valmistumista.

Katja Hämeenoja | projektinjohtaja, somatiikka

katja.hameenoja@lshp.fi

Olen rakennusalan oppisopimuskoulutukseen päätynyt gynekologi, jonka tehtävänä laajennusprojektissa on saada prosessit rasvattua niin että XL-kokoinen toiminta mahtuu M-kokoisiin uusiin tiloihin. GOT-fanina esikuvani on Daenerys Targaryen, tuttavallisemmin Khaleesi, joten piiskaa ja tulta ei tule puuttumaan, vaikka pyrinkin kuuntelemaan kaikkia osapuolia tarkkaan. Tavoitteenani on saattaa tehtävä loppuun, eikä joutua lähipiirin murhaamaksi ennen uusien tilojen valmistumista.

Sanna Blanco Sequeiros | projektinjohtaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut  sanna.blanco@lshp.fi  040 716 0332

Sanna Blanco Sequeiros | projektinjohtaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut

sanna.blanco@lshp.fi
040 716 0332

Päivi Sova | projektisuunnittelija, sairaala-apteekki  040 168 2417  paivi.sova@lshp.fi  Olen sporttinen proviisori ja mukana lääkehoidon ja lääkehuollon prosessien suunnittelussa. Tavoitteena on sairaala, jossa toimintatavat ovat mutkattomat ja työn tekeminen sujuu. Selkeät toimintatavat myös estävät virheitä ja edistävät potilasturvallisuutta. P.S. Työkavereiden kesken olen Pässi.

Päivi Sova | projektisuunnittelija, sairaala-apteekki

040 168 2417
paivi.sova@lshp.fi

Olen sporttinen proviisori ja mukana lääkehoidon ja lääkehuollon prosessien suunnittelussa. Tavoitteena on sairaala, jossa toimintatavat ovat mutkattomat ja työn tekeminen sujuu. Selkeät toimintatavat myös estävät virheitä ja edistävät potilasturvallisuutta. P.S. Työkavereiden kesken olen Pässi.

Henri Nissinen-Mansikkasalo | projektisuunnittelija, somatiikka  040 658 7859  henri.nissinen@lshp.fi  Olen ihmisenä usein jännän äärellä, kun pysähdyn niin luonnossa kuin töissäkin ihmettelemään erilaisia ilmiöitä ja miettimään, että miten ne toimii. Tästä on hyötyä työssäni, kun suunnittelen sairaalamme päivystyksen tulevaisuuden toimintaa ja tiloja, joissa pääsenkin sitten sairaanhoitajana työskentelemään viimeistään vuonna 2022. Sisäinen insinöörini puolestaan jaksaa aina ottaa selvää erilaisista teknisistä ratkaisuista, automatiikasta, keinoälystä ja robotiikasta, joilla voitaisiin auttaa miellyttävän ja oikea-aikaisen potilaskokemuksen luomisessa. Tärkein tehtäväni kuitenkin on olla perheenisä.

Henri Nissinen-Mansikkasalo | projektisuunnittelija, somatiikka

040 658 7859
henri.nissinen@lshp.fi

Olen ihmisenä usein jännän äärellä, kun pysähdyn niin luonnossa kuin töissäkin ihmettelemään erilaisia ilmiöitä ja miettimään, että miten ne toimii. Tästä on hyötyä työssäni, kun suunnittelen sairaalamme päivystyksen tulevaisuuden toimintaa ja tiloja, joissa pääsenkin sitten sairaanhoitajana työskentelemään viimeistään vuonna 2022. Sisäinen insinöörini puolestaan jaksaa aina ottaa selvää erilaisista teknisistä ratkaisuista, automatiikasta, keinoälystä ja robotiikasta, joilla voitaisiin auttaa miellyttävän ja oikea-aikaisen potilaskokemuksen luomisessa. Tärkein tehtäväni kuitenkin on olla perheenisä.

Tanja Tennilä | projektisuunnittelija, somatiikka  040 658 2607  tanja.tennila@lshp.fi  Hyppäsin leikkaus- ja anestesiayksikön apulaisosastonhoitajan hommista tuntemattomaan ja nyt toiminkin linkkinä kyseisen osaston ja sairaalasuunnittelun välillä. Yksikkö on iso ja mietittävää on paljon joten vapaa-ajalla on mukava päästä remontoimaan taloa huone kerrallaan tai käydä joko keskittymässä aseen perän takana tai väijymässä kameran kanssa luonnon ihmeellisyyksiä. Hermojani ja kärsivällisyyttäni testaan niin kahden teinin äitinä kuin harrastuksissani sirkuksessa ja brassijujutsusta, josta minulla on purppura vyö ;)

Tanja Tennilä | projektisuunnittelija, somatiikka

040 658 2607
tanja.tennila@lshp.fi

Hyppäsin leikkaus- ja anestesiayksikön apulaisosastonhoitajan hommista tuntemattomaan ja nyt toiminkin linkkinä kyseisen osaston ja sairaalasuunnittelun välillä. Yksikkö on iso ja mietittävää on paljon joten vapaa-ajalla on mukava päästä remontoimaan taloa huone kerrallaan tai käydä joko keskittymässä aseen perän takana tai väijymässä kameran kanssa luonnon ihmeellisyyksiä. Hermojani ja kärsivällisyyttäni testaan niin kahden teinin äitinä kuin harrastuksissani sirkuksessa ja brassijujutsusta, josta minulla on purppura vyö ;)

Katja Puolakka | suunnittelija, mielenterveys- ja päihdepalvelut  040 661 0186  katja.puolakka@lshp.fi  Olen osana MiePä-tiimiä suunnittelemassa uutta psykiatrista sairaalaa. Tavoitteena on tiimin osana jäsentää suunnittelutyötä ja olla mukana koordinoimassa suunnittelua niin, että aikataulut pitävät meidän osaltamme ja homma etenee oikeaan suuntaan oikeassa järjestyksessä. Myös käyttäjien – sekä potilaiden että henkilökunnan – osallistaminen on iso osa työtä. Ajatuksissa siintää jo muutaman vuoden päässä uusi ja uljas yhdessä suunniteltu psykiatrinen sairaala. Vapaa-ajalla luen paljon ja ulkoilen. Nautin luonnon rauhasta ja harmoniasta erityisesti Ounasvaaran kauniissa maisemissa. "Helpoiten pääsee perille kun tietää mihin on menossa" - Nalle Puh -

Katja Puolakka | suunnittelija, mielenterveys- ja päihdepalvelut

040 661 0186
katja.puolakka@lshp.fi

Olen osana MiePä-tiimiä suunnittelemassa uutta psykiatrista sairaalaa. Tavoitteena on tiimin osana jäsentää suunnittelutyötä ja olla mukana koordinoimassa suunnittelua niin, että aikataulut pitävät meidän osaltamme ja homma etenee oikeaan suuntaan oikeassa järjestyksessä. Myös käyttäjien – sekä potilaiden että henkilökunnan – osallistaminen on iso osa työtä. Ajatuksissa siintää jo muutaman vuoden päässä uusi ja uljas yhdessä suunniteltu psykiatrinen sairaala. Vapaa-ajalla luen paljon ja ulkoilen. Nautin luonnon rauhasta ja harmoniasta erityisesti Ounasvaaran kauniissa maisemissa.
"Helpoiten pääsee perille kun tietää mihin on menossa" - Nalle Puh -

Jarmo Harju | suunnittelija, mielenterveys- ja päihdepalvelut  040 647 7002  jarmo.harju@lshp.fi  Heti alakuun tärkiää, kuttukaa Jampaksi, Jarmo on jäykkä ja mie en. Työkokemusta minulla on takana 2kk hautuumaalla + 19 vuotta psykiatrian suljetussa osastotyössä. Sitä ossaamista, näkökulumaa ja ajatusmaailmaa tuon suunnittelutiimiini + persoonani. Ja mitä se sitte on… rauhallisuutta sekä vähä hassuttelua eli huumoria. Se on ollut yks työkalu omasa työsä ja näkkyy sen sujuvan myös monneen muuhunkin. Sairaalasuunnittelu on ainutlaatunen tillaisuus olla mukana tekemäsä merkittävvää ja uutta kehittämistä eikä motivaatiota tarvitte erikseen ettiskellä. Siviilipuolen Jamppa touhuaapi lasten harrastusten parissa (RoPS – jalkapallo), ittelä lähelä syäntä on minun hellu sekä kalastus ja salibandy. - Jos ei uskalla koittaa, Ei voi voittaa -

Jarmo Harju | suunnittelija, mielenterveys- ja päihdepalvelut

040 647 7002
jarmo.harju@lshp.fi

Heti alakuun tärkiää, kuttukaa Jampaksi, Jarmo on jäykkä ja mie en. Työkokemusta minulla on takana 2kk hautuumaalla + 19 vuotta psykiatrian suljetussa osastotyössä. Sitä ossaamista, näkökulumaa ja ajatusmaailmaa tuon suunnittelutiimiini + persoonani. Ja mitä se sitte on… rauhallisuutta sekä vähä hassuttelua eli huumoria. Se on ollut yks työkalu omasa työsä ja näkkyy sen sujuvan myös monneen muuhunkin. Sairaalasuunnittelu on ainutlaatunen tillaisuus olla mukana tekemäsä merkittävvää ja uutta kehittämistä eikä motivaatiota tarvitte erikseen ettiskellä. Siviilipuolen Jamppa touhuaapi lasten harrastusten parissa (RoPS – jalkapallo), ittelä lähelä syäntä on minun hellu sekä kalastus ja salibandy. - Jos ei uskalla koittaa, Ei voi voittaa -

Irma Mustonen | suunnittelija, mielenterveys- ja päihdepalvelut  0400 692 178  irma.mustonen@lshp.fi  Vuosia työtä tehneenä psykiatrisen hoitotyön puolesta puhujana ja esimiehenä koen iloa siitä, että sain vielä mahdollisuuden olla mukana mahdollistamassa uutta tulevaisuuden psykiatrista sairaalaa osana suunnittelutiimiämme. Visiointia uudesta sairaalasta kun on tehty koko pitkän työurani ajan. Asun jokivarressa ja luonnon läheisyys on minulle tärkeää. Talvisin vapaa-aikani kuluu porojen hoidon ja käsitöiden parissa. Kesällä minut kiireisenä pitää kukat ja mansikkamaani. Viisinkertaisena mummona järjestän aina aikaa myös ihanille lapsenlapsilleni. ”Joskus on hyvä miettiä, onko vanha reitti sittenkään paras tie mennä eteenpäin.” -Hanna Ekola

Irma Mustonen | suunnittelija, mielenterveys- ja päihdepalvelut

0400 692 178
irma.mustonen@lshp.fi

Vuosia työtä tehneenä psykiatrisen hoitotyön puolesta puhujana ja esimiehenä koen iloa siitä, että sain vielä mahdollisuuden olla mukana mahdollistamassa uutta tulevaisuuden psykiatrista sairaalaa osana suunnittelutiimiämme. Visiointia uudesta sairaalasta kun on tehty koko pitkän työurani ajan. Asun jokivarressa ja luonnon läheisyys on minulle tärkeää. Talvisin vapaa-aikani kuluu porojen hoidon ja käsitöiden parissa. Kesällä minut kiireisenä pitää kukat ja mansikkamaani. Viisinkertaisena mummona järjestän aina aikaa myös ihanille lapsenlapsilleni. ”Joskus on hyvä miettiä, onko vanha reitti sittenkään paras tie mennä eteenpäin.” -Hanna Ekola